Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Miksi kouluttaudutaan hammasteknikkomestariksi?

Osa ammatissa työskentelevistä haluaa kehittää ammattitaitoaan niin tiedollisesti että taidollisesti sekä osoittamaan sen myös asiakkailleen ja ympäristölleen. Ansaittu mestarinkirja on hyvä osoitus itsensä kehittämisestä ammatissaan. Mestari ja käsityöneuvos Lars Nordberg totesi: ”Tutkintoa suorittava joutuu asettamaan työtaitonsa ja tietonsa tarkastusmestarien arvostelun kohteeksi, joka on jo osoitus pätevyydestä ja itseluottamuksesta sekä pyrkimyksestä kehittyä ammatissa.

 

Turun ammattikorkeakoulun hammasteknikkokoulutuksen opetuslaboratorioiden avajaistilaisuus 21.1.2016

Lisätty 22.01.2016

Hammasteknikkomestarit osallistui uusien koulutustilojen avajaisiin Turussa 21.1. Syksyllä alkaneen koulutusohjelman ahkerat opiskelijat ja henkilökunta esittelivät opetussuunnitelmaa, moderneja tiloja ja välineistöä.

Turun ammattikorkeakoulun hammasteknikkokoulutus toimii tiiviissä yhteistyössä hammaslääkärikoulutuksen kanssa, ja muun muassa molempien opiskelijat osallistuvat yhdessä kokoproteesiluennoille. Uutta koulutussuunnitelmaa ovat olleet suunnittelemassa prof. Pekka Vallittu, HTM Hemmo Kurunmäki ja HT (YAMK) Pasi Alander, joista viimeiseksimainittu toimii oppilaitoksessa opettajana. Tuntiopettajana on myös HT, kasvatustieteen tohtori Sari Silmäri-Salo.