Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hammasteknikkomestarit r.y.Miksi kouluttaudutaan hammasteknikkomestariksi?

Osa ammatissa työskentelevistä haluaa kehittää ammattitaitoaan niin tiedollisesti että taidollisesti sekä osoittamaan sen myös asiakkailleen ja ympäristölleen. Ansaittu mestarinkirja on hyvä osoitus itsensä kehittämisestä ammatissaan. Mestari ja käsityöneuvos Lars Nordberg totesi: ”Tutkintoa suorittava joutuu asettamaan työtaitonsa ja tietonsa tarkastusmestarien arvostelun kohteeksi, joka on jo osoitus pätevyydestä ja itseluottamuksesta sekä pyrkimyksestä kehittyä ammatissa.

 

Uusi mestarikurssi käynnistyy vuoden 2020 alussa.

Lisätty 16.07.2019

Uudesta kurssista on tiedotustilaisuus Hankasalmella Plandentin Syysluentopäivien yhteydessä. Lauantaina lounaan jälkeen vastaamme mestarikoulutusta koskeviin kysymyksiin. Paikalla on uusia mestareita sekä tarkastuslautakunnan jäsen kertomassa koulutuksesta.

 

Toinen tiedotustilaisuus on Helsingissä Hammasteknikkopäivien yhteydessä perjantaina 8.11. lounasaikaan. Hakuaika on alkanut.

Lue kokonaan »

Mestarinkirjat jaettiin uusille mestareille 1.2.2019

Lisätty 18.03.2019

Uudet hammasteknikkomestarit saivat mestarinkirjansa 1.2.2019 Porvoossa Sannäsin kartanossa. Kuusi uutta hammasteknikkomestaria läpäisivät hyväksytysti erityispätevyysoppiohjelman.

Uudet mestarit Mestarinkirjoineen.Uudet mestarit Mestarinkirjoineen.

Uudet hammasteknikkomestarit vasemmalta: Aki Lindén, Teija Kohtamäki, Ilkka Tuominen, Juri Koivistoinen, Marina Koppinen ja Teemu Kumpulainen.

Lue kokonaan »

Turun ammattikorkeakoulun hammasteknikkokoulutuksen opetuslaboratorioiden avajaistilaisuus 21.1.2016

Lisätty 22.01.2016

Hammasteknikkomestarit osallistui uusien koulutustilojen avajaisiin Turussa 21.1. Syksyllä alkaneen koulutusohjelman ahkerat opiskelijat ja henkilökunta esittelivät opetussuunnitelmaa, moderneja tiloja ja välineistöä.

Lue kokonaan »

Hammasteknikkomestarit jakoi stipendejä valmistuneille hammasteknikoille

Lisätty 18.12.2015

Metropolia ammattikorkeakoulusta hammasteknikoiksi valmistuneet Laura Jokela ja Kati Karilahti saivat valmistumisjuhlassaan kunniakirjan ja stipendin Hammasteknikkomestareilta tunnustuksena kurssinsa parhaista kädentaidoista. Tällä kertaa parhaat pisteet sai poikkeuksellisesti kaksi oppilasta.

 

 

Uusi hallitus

Lisätty 20.11.2015

Hammasteknikkomestareiden uusi hallitus valittiin syyskokouksen yhteydessä. Hallituksen jäsenten yhteystiedot löytyvät Hallitus-välilehdeltä.