Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Miksi kouluttaudutaan hammasteknikkomestariksi?

Osa ammatissa työskentelevistä haluaa kehittää ammattitaitoaan niin tiedollisesti että taidollisesti sekä osoittamaan sen myös asiakkailleen ja ympäristölleen. Ansaittu mestarinkirja on hyvä osoitus itsensä kehittämisestä ammatissaan. Mestari ja käsityöneuvos Lars Nordberg totesi: ”Tutkintoa suorittava joutuu asettamaan työtaitonsa ja tietonsa tarkastusmestarien arvostelun kohteeksi, joka on jo osoitus pätevyydestä ja itseluottamuksesta sekä pyrkimyksestä kehittyä ammatissa.

 

Mestarinkirjat jaettiin uusille mestareille 1.2.2019

Lisätty 18.03.2019

Uudet hammasteknikkomestarit saivat mestarinkirjansa 1.2.2019 Porvoossa Sannäsin kartanossa. Kuusi uutta hammasteknikkomestaria läpäisivät hyväksytysti erityispätevyysoppiohjelman.

Uudet mestarit Mestarinkirjoineen.Uudet mestarit Mestarinkirjoineen.

Uudet hammasteknikkomestarit vasemmalta: Aki Lindén, Teija Kohtamäki, Ilkka Tuominen, Juri Koivistoinen, Marina Koppinen ja Teemu Kumpulainen.

Vuonna 2013 alkanut kurssi päättyi juhlalliseen tilaisuuteen Sannäsin kartanossa. Se oli kahdenkymmenen vuoden tauon jälkeen vuosituhannen ensimmäinen hammasteknikkomestarikurssi. Tarkastusmestareina kurssilla toimivat hammasteknikkomestarit Kalevi Ilkka, Hemmo Kurunmäki, Hannu Leppäkorpi ja Matti Savolainen. Kiitämme myös tilaisuuden sponsoreita Plandent ja Ivoclar.

 

Tilaisuuden arvovaltaista mestarikuntaa.Tilaisuuden arvovaltaista mestarikuntaa.

Mestarinkirjajakotilaisuuden arvovaltaista väkeä viitoissaan.

 

Sannäsin KartanoSannäsin Kartano